Het begint in de keuken…

Keukenvictorie.jpgDe twee foto’s hier hebben niks met elkaar te maken, maar toch vind ik ze bij elkaar horen. De eerste is een kaart, die ik Londen kocht en de tweede foto maakte ik in Den Haag. Victorie en wereldvrede, ze beginnen allebei in de keuken.
keukengelukDus pak de kommen en schalen er maar bij. Klop de eieren, schuif de schotels in de oven. Dan kunnen we straks aan een lange tafel de belangrijke zaken samen eens rustig bespreken. Misschien is er ook nog wel een brouwer of een wijnboer die zijn producten wil promoten. Kom er gerust bij! 😉 😉 😉

 

5 thoughts on “Het begint in de keuken…

  1. Ik schuif graag aan. Wie kan, die komt. Koken en eten met elkaar verbroedert.

  2. Als je alle voedselwensen zou willen honoreren blijft geloof ik alleen sla over en daarvoor hoef je niet in de keuken 🙂 Sowieso vind ik het een ramp om mensen op een bepaalde tijd op een bepaalde plek bij elkaar te krijgen. Onlangs heb ik weer – tegen beter weten in eigenlijk – iets geprobeerd, want iedereen was enthousiast en men vroeg of ik e.e.a. wilde regelen. Ik had verdorie twaalf verschillende datums beschikbaar, maar dan kon hij niet, dan was het voor haar moeilijk, er waren vakanties en weet ik wat. Ik kreeg het dus domweg niet voor elkaar om zelfs maar de helft van het gezelschap bijeen te krijgen. Daarom heb ik het maar afgeblazen, want ik had ook te maken met een horecagelegenheid. Dat ging vroeger toch echt heel anders. Je prikte één datum en iedereen was er gewoon.

Comments are closed.