CONTACT

Dit blog maak ik met heel veel plezier. Ik hoop dan ook dat anderen het met genoegen bezoeken.

Is je iets opgevallen of wil je ergens iets meer over weten, stuur me dan een berichtje via het onderstaande formulier. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoorden.


This blog is made by me with lots of pleasure. I do hope others will take a look and enjoy the things I am writing about.
If you notice something you want to know more of or like me to tell about, please do not hesitate to contact me through the form below. I will give you my answer as soon as possible.


Fout: Contact formulier niet gevonden.


 

4 thoughts on “CONTACT

 1. Hallo Annemiek, hartelijk bedankt voor het artikel. Zo leuk om ook even binnen te kunnen kijken. De stijl is consequent doorgevoerd. Echt heel bijzonder.
  Succes met je les.
  Hartelijke groeten,
  Els Hengstmengel-van der Graaf

 2. Hallo, ik las uw berichtje over het gebouw in Goor in de geest van Hundertwasser. Ik las dat u zich afvroeg hoe het er van binnen uitziet. Ik ben wat research aan het doen over de gebouwen van Hundertwasser ivm een les die ik binnenkort aan leerlingen wil geven. Ik was eerder al een artikel tegengekomen over dit gebouw met foto’s van de binnenzijde. MIsschien interesseert het u: https://boeddhistischdagblad.nl/achtergronden/177834-gaudi-en-hundertwasser-in-goor/

  Met vriendelijke groet,
  Annemiek Ibrahim-Tates

 3. Beste Els,
  Ik las dat je (op 10-10-22) schreef over het kookboek met recepten tot 10 gulden. Daar heb ik in de eerste jaren van ons huwelijk, sinds 1980 dus, ook veel uit gekookt, maar ik heb het niet meer, helaas. Mijn man en ik hadden het vandaag over een recept dat daarin stond, wat we allebei heerlijk vonden: Jambalaya. Ik ging op zoek naar dit kookboekje en vond het op jouw website. Superleuk!
  Ik zou het heel graag van je overnemen, maar kan me voorstellen dat je het niet kwijt wilt. Misschien wil je me wel een foto van het recept van de Jambalaya sturen? Dat zou geweldig zijn.
  Alvast bedankt voor je reactie.
  Groet,
  Mary Mourik

 4. Leuk dat je aandacht hebt besteed aan Tante Hortense. Mooie foto ook

Het is leuk als je een reactie geeft.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.