Deur

deur-001Wandelend over een mooie Rotterdamse singel zag ik deze deur. Ik moet hier al vele keren langs gelopen zijn, maar pas nu viel het me op wat een prachtige deur hier te vinden was. Ik denk dat het een oud patriciërshuis is geweest, al schat ik  in dat er nu een kantoor gevestigd is. deur-002Zo’n mooie boog, glas-in-lood erboven en fraai koper beslag.

deur-003Al kijkend naar die foto zie ik ineens dat er links een wapen van Rotterdam en rechts een mij onbekend wapen te zien is. Dat wordt dus binnenkort eens even flink googlen en zoeken in de site van de Gemeente Rotterdam.
Hopelijk kan ik er iets over vinden en dan komt er nog wel een berichtje achteraan.

4 thoughts on “Deur

  1. Een hele mooie deur, ik vraag me echter af wat op die brievenbus staat.

  2. Zo’n speurtocht is hartstikke leuk! Prachtige deur! En trouwens, geloof het of niet: toen ik dit las was ik net bezig een blogje over deuren te maken. Dat deed ik al eerder, maar het blijft boeien.

Comments are closed.