Wandelen

Wanneer het droog weer is, trek ik graag op uit. Dit keer even wandelen in het Kralingse Bos, met de wandelclub. Samen even kletsen over van alles en nog wat, de dagelijkse dingen doornemen.
Ondertussen moet je stevig doorlopen. Want die stappen moeten wel worden gezet. Nee, het lukt me niet om elke dag 10.000 stappen te zetten. Maar zo nu en dan piekt de stappenteller behoorlijk.En er is altijd wel iemand bij die je attent maakt op iets bijzonders. Op een bijzondere boom, en net afgezaagde stronk. Of op zoiets als deze lieve paddenstoelen. Schattig toch? Het lijkt wel of ze blozen…
 paddestoelen

 

Bewaren

2 thoughts on “Wandelen

  1. Ook ik ik heb vanmorgen lekker gelopen met de wandelclub en daarna nog even koffie gedronken met een paar vrouwen.

  2. Dat zijn zwavelkopjes. Hartstikke leuk vind ik die altijd. Opvallend vind ik dat er erg weinig roodmetwittestippen oftewel vliegenzwammen zijn. In ieder geval in onze bossen.

Comments are closed.