Achteraf…

Achteraf kijk je tegen de kont van het paard…. Nou ja, in dit geval mijn achterwerk. Wat ik daar doe? Ik trek aan een of ander hijswerktuig in een poging te zien hoe sterk ik wel niet ben 😉 Lang niet sterk genoeg om ook maar een decimeter vooruit te komen, maar met hulp van de stoere brandweerman kwam ik toch nog ergens.  jarig

Maar gelukkig ben ik in ieder geval weer heel wat sterker dan in het begin van dit jaar. Na de operatie kon ik nog geen bloemenvaas optillen, nu pak ik de boodschappen al weer “gewoon” uit de auto.
En dat ik vandaag mijn 68e verjaardag kan vieren, daar ben ik ontzettend blij en gelukkig mee!

Bewaren

Bewaren

5 thoughts on “Achteraf…

  1. Ik kan me voorstellen dat je op deze dag even stil staat bij wat er achter je ligt., Els. Van harte meid en nog vele mooie jaren met je Leo en de rest van de familie.

  2. Van harte Els. Een verjaardag krijgt na zo,n ingreep toch een heel andere dimensie. Ik wens je samen met ieder die je lief is, nog heel veel mooie en gelukkige jaren toe.

Comments are closed.