Hamsteren

Hamsteren.jpgNee, niet weer een blogje over die grootsuper! Maar in deze tijd van overvloed is het toch wel fijn als je nog meer kunt inslaan. Vooral als je niks nodig hebt, of iets waar je totaal buiten kan. Want in de zaken van Flying Tiger staan doorgaans allerlei heel leuke dingen, maar of je die nou ook echt nodig hebt…?
Afgelopen weekend wilden ze vast en zeker snel van hun oude voorraad af om nieuwe gadgets aan de man te kunnen brengen. Dus ging alles voor 2 euro van de hand. En dat lieten de Hollanders zich geen twee keer zeggen. Rijen dik stonden ze te wachten tot het hun beurt was om een winkelmandje te vullen. Stonden wij ook in die rij? Nee joh, wij zijn aan het ontspullen. Wij keken er naar en liepen rustig door. Wel even een foto gemaakt, dat weer wel…!

 

7 thoughts on “Hamsteren

  1. Dat is zo’n winkel met allemaal van die leuke hebbedingetjes die je zo NIET nodig hebt
    In Den Haag is er ook eentje.
    Ben er wel eens binnen geweest, maar altijd met lege handjes naar buiten.

  2. Ik koop er wel eens kaarsen in fijne kleuren, notitieboekjes en knutselsplullen voor kleinkinderen. Maar ik ga er zeker niet in voor in de rij staan want ook hier wordt ontspuld.

  3. Haha, zou iets voor mij zijn. Ik koop niets maar bekijk alles.
    In Duitsland kwamen we vaak langs een Eén-euro-winkel, daar liep mijn man altijd snel voorbij. ☻

Comments are closed.