Boek

Boek-Harry-BanninkMet heel veel plezier luister ik naar de Grote Harry Bannink-podcast. Ik ben dol op de liedjes van Harry Bannink en toen ik ergens las dat dit boek uit was, reserveerde ik het meteen in de bieb. Zo leuk om te lezen over een bescheiden, sympathieke en gewoon gebleven man. Die geen showbizz kuren had, maar rustig zijn zelf meegebrachte boterhammetjes at. Die geen sterren op hun nummer zette, maar wel voor hen nummers schreef die behoren tot ons cultureel erfgoed.
Veel anekdotes kende ik al van de podcast, maar toch heb ik ze weer met evenveel plezier gelezen. Met zijn muziek op de achtergrond natuurlijk 😉

3 thoughts on “Boek

  1. Dat zal een genoegen zijn om te lezen. Ik volg de podcast ook, al heb ik nog een paar uitzendingen te goed. Ik overweeg zelfs om in het najaar naar het theater te gaan waar Gijs Groentenman en Frank Groothof een voorstelling over Harry Bannink verzorgen.

Comments are closed.