Aalscholvers

Aalscholvers, bijzondere vogels vind ik. Vroeger zag je ze niet zo vaak, nu zie ik ze regelmatig. Ze zitten vaak in de grote vijver van de wijktuin. Ik zie ze soms vlakbij, in de vijver bij onze wijk. Maar deze kwam ik tegen tijdens de wekelijkse wandeling. We liepen naar Nesselande, via de noordkant van de Zevenhuizerplas. En daar, een beetje uit het grote stadsgewoel, zaten ze. Allemaal keurig op een rijtje, wachtend op…. ja op wat? Misschien wel op ons, want toen we klaar waren met foto’s nemen, vlogen ze meteen op. 😉

2 thoughts on “Aalscholvers

  1. Je spreuk viel me ineens op: “It takes a lifetime to become a child.” Wat een mooie! Die ga ik naar mijn Vriendin sturen die kan zich daar helemaal in vinden.
    Hier zitten ook veel aalscholvers. Je hebt gelijk dat het er de laatste jaren veel meer zijn geworden. Vooral als ze hun vleugels drogen na het vissen vind ik een mooi gezicht.
    Gezellig om je blog weer te lezen!
    Lieve groet

Comments are closed.