Wandelen

Afgelopen zondag was het te mooi weer om thuis te blijven. Dus namen we de metro naar de stad en wandelden langs de Maas. Onderweg dronken we koffie en aten we een lekker broodje kip-kerrie, zodat we niks te kort kwamen. We waren niet de enigen, want overal zaten de bankjes vol. Sommigen hadden zich nog in dikke jassen en warme sjaals gewikkeld, een enkeling had al meteen de zomer in het hoofd en liet zich in t-shirt een beetje bijkleuren. Maar overal rook het lentefris 😉

 

5 thoughts on “Wandelen

  1. Rotterdam, mijn stad (-: Schitterende foto’s. Deze mooie dag kun je weer een mooie plaats in je herinneringen geven.

  2. Heerlijk hé Els dat beginnende voorjaar. Ook wij zijn lekker buiten geweest en wel in de polder bij Krimpen en ook hier op een terrasje gezeten.

Comments are closed.