Stemmen

Ben benieuwd wat er vanavond allemaal uit komt. Wie krijgt het voor het zeggen, wie moet er zijn mond voorlopig houden? Ik heb geen idee… Ik weet zelfs nog niet eens op wie ik ga stemmen. Op een vrouw, dat is zeker. Maar wie van de velen die op die enorme lap papier staan, dat weet ik nog niet. Weten jullie het al wel?

5 thoughts on “Stemmen

  1. VVD is weer de grootste. Dat vind ik een tegenvaller. Het positieve is dat NL het stemadvies van Erdogan aan haar laars heeft gelapt (-:
    Tuurlijk heb ik gestemd. Mijn man moest ik met de mattenklopper achter z’n vodden zitten, maar het is gelukt.
    De allereerste keer dat ik mocht stemmen, stemde ik op een man. Daarna alle keren op een vrouw. En die houd ik erin!

  2. Ik heb op een onderwijsexpert gestemd van GroenLinks. Lijkt me goed om iemand met kennis van zaken in de kamer te hebben.

  3. Ja hoor, voor het eerst van mijn leven stem ik op het CDA. Ik ben niet gelovig, maar ik hanteer wel de tien geboden. Ik doe ditmaal een voorkeurstem voor een moedige slimme en eerlijke vent, Pieter Omtzigt. Ik heb altijd VVD gestemd (en dan zo vaak mogelijk op een vrouw) maar met die partij ben ik voorgoed klaar. Met dank aan Pinokkio, de lachebek.

Comments are closed.