Begin de week met muziek

Dit jaar begin ik de week vrolijk met muziek. Elke maandag, 52 weken lang, zal hier een clipje van You Tube staan. Zo stel ik in de loop van het jaar een speellijst samen van muziek die me, op welke manier dan ook, geraakt heeft.

Vandaag een stukje jeugdsentiment uit West Side Story van Leonard Bernstein:

Bewaren

Bewaren

Bewaren

3 thoughts on “Begin de week met muziek

  1. Ja ik ben het helemaal met Leo eens. West Side Story is fantastisch. Ik had jarenlang een video van Bernstein die hem dirigeerde. Zo vaak gekeken. Wisten jullie dat er een nieuwe voorstelling in de maak is? Ik heb al kaarten. Is pas in december hoor.

  2. Een onvergetelijke musical met prachtige dans en muziek! Zelfs als je geen musical fan bent, is de West Side Story een genot om naar te kijken, zelfs meer dan één keer!

Comments are closed.