Wandelen

ommoord-mistigHet hoeft helemaal geen mooi weer te zijn om lekker te wandelen. Vorige week was het koud en mistig. Maar vijf dames, waaronder ikzelf, hadden toch hun wandelschoenen uit de kast gehaald voor de wekelijkse donderdagochtendwandelig. We maakten een rondje Ommoord, langs kinderboerderij en de Rotte naar Oud Verlaat. Onderweg hielden we even halt voor een sanitaire stop en daar maakten we ook maar tijd vrij voor een kopje koffie 😉
En zo had ik mijn 10.000 stappen weer binnen voor die dag.

Bewaren

4 thoughts on “Wandelen

  1. Het was inderdaad geen best weer die dag, toch flink dat jullie erop uit gingen.Ik lees en ik hoor heel veel mensen over die 10.000 stappen. Daar heb je geloof ik je mobiel voor nodig en die draag ik zelden bij me, dus dat wordt niets.

  2. Wat leuk! Nu weet ik ongeveer waar jij woont (-:
    Met een hond móet je wel naar buiten maar ik haal zeker niet iedere dag 10.000 stappen.
    Groetjes Kakel.

Comments are closed.