Voor- of nadeel?

De voordelen van de sneeuw vind ik vooral de mooie plaatjes. Zo keek ik vanmorgen uit mijn slaapkamerraam en zag dit. En let dan eens op die twee felgroene vlekken. Het zijn halsbandparkieten, op zoek naar iets eetbaars.
Zelf heb ik een kinderlijk plezier als ik door pas gevallen sneeuw loop. De eerste die er haar voetstappen in zet, heerlijk.
Een nadeel van al die sneeuwbuien is, dat de auto als maar weer moet worden schoongemaakt. Maar ja, daarvoor offert echtgenoot zich op. Dus wat heb ik te klagen?

Zo, dat is dus in één klap zowel het thema van Take-a-pic als Room-with-a-view.

3 thoughts on “Voor- of nadeel?

  1. Ongelooflijk wat ligt er bij jullie veel. Hier in Fryslân is er vannacht een centimeter bij gekomen, nu hebben we 3 cm. 😉 Ongerepte sneeuw en dan die eerste voetstappen er in zetten… ik vind het vaak gewoon zonde 🙂
    Leuk dat je meedeed aan RWAV.

Comments are closed.