Inspiratie…?

bomenlaantje-januariAl tientallen keren kwam ik hier. Het is een laantje op nog geen 10 minuten van ons huis en wanneer ik van een wandeling met de Ganzenpas terug kom, sla ik hier vaak al af. Dat deed ik ook afge-lopen donderdag. Een dag met grauw en grijs weer. Niet echt koud, maar van dat onbehaaglijke weer. Toch maakte ik hier een foto, want ook met een grijze lucht is het een mooi laantje. Je zou het ook kunnen tekenen, schilderen. Ik denk dat ik de komende maanden hier nog wel vaker stil zal staan en een foto maken. Dan heb ik na verloop van tijd een mooi beeld hoe alles verandert. Dat lijkt me best wel boeiend.

8 thoughts on “Inspiratie…?

  1. Dit soort plekken zie je hier in de polder ook veel en ik vind het prachtig. Het verveelt mij nooit, heerlijk Hollands met die knowilgen.

  2. Heel leuk idee. Elke maand een foto van dezelfde plek maken. Ik vergeet dat soort dingen altijd, dus ik hoef het niet eens te proberen, maar jij doet dat zonder mankeren.

  3. Ik laat me verrassen maar ik denk dat je gelijk hebt en het een mooie serie gaat worden.

Comments are closed.