Trouwdag

Eigenlijk vierden we onze 45-jarige bruiloft al afgelopen zaterdag. Met de jongens en schoonzus en zwager maakten we een rondvaart door de Rotterdamse haven en was er een high tea op het ss Rotterdam. Ik verwonderde me dat jongste zoon zo’n grote rugzak bij zich had. Maar daar bleek hij een cadeau in mee te sjouwen. We kregen van de kinderen drie flesjes Texelse likeur met toepaselijke namen: Geluk, Gezondheid en For nou en naggerers. En daarbij een bon die goed is voor een hotelverblijf op Texel, zodat wij dit mooie eiland beter leren kennen. Ook schoonzus en zwager vinden dat we maar weer eens een keertje er uit moeten en gaven een diner- en bioscoopbon. Die gaan we binnenkort maar eens gezellig verzilveren.

10 thoughts on “Trouwdag

  1. Wat een fijne cadeau’s Els. Ik hoop dat jullie een heel mooie dag dag hebben gehad.

  2. Het zal een fijne dag zijn geweest en mooie presentjes.

    Naggeres, een typisch Noordhollands/Zaans woord, leuk om het hier terug te zien. Het wordt vast op meer plaatsen gebruikt.

  3. Wat een leuke cadeaus! Spullen heb je na zo’n lang huwelijk al meer dan genoeg en dit gaat in ieder geval op 🙂 Texel in september of oktober is echt fijn.

Comments are closed.