West Side story

Eigenlijk nam ik Netflix voor “The Crown”, maar daarna stopte ik het abonnement niet. Weken, ja maandenlang keken we er niet naar, totdat er weer nieuwe afleveringen van “The Crown” waren. En toen zochten we nog eens goed en ontdekten een aantal films die we eigenlijk toch wel wilden zien. Alle twee hadden we “West Side story” hoog op het lijstje staan en dus bekeken we die gisteravond. Jeetje, al meer dan 55 jaar geleden zag ik die film en las ik het boek. Zo lang geleden en toch, nu is het nog steeds een steengoeie film, met een nog steeds actueel thema. Dus vooruit, kijk nog een keertje naar dit super-nummer:

2 thoughts on “West Side story

  1. Het is ook echt de tijd om naar dit soort films te kijken… en zo herkenbaar, ieder jaar.

  2. Ook ik heb de film deze film een paar maanden geleden weer, na meer dan 55jaar geleden, gezien. Hij blijft geweldig en de muziek…… prachtig!

Comments are closed.