Ergernis

Ik had me nog zo voorgenomen om me niet meer te ergeren, maar ja… Soms ontkom ik er toch niet aan. Ik erger me niet meer aan mensen of rare situaties. Maar  als mijn telefoon ineens een eigen karaktertje blijkt te hebben, kan ik toch wel heel erg boos worden. En het nare is, ik kan er niet eens veel tegen doen. In een Whatsapp berichtje typ ik “Cornwall” en de spellingscontrole maakt er “Corneille” van. En veel vaker geeft ie zijn eigen draai aan mijn woorden. Ik zet het uit, dacht ik. Maar dat valt beslist niet mee. In sommige programmaatjes lukte het me wel, in sommige niet. Ik moet het apparaat leren wat er moet staan. Oh…. wat word ik daar moe(deloos) van. Vanmiddag maar weer eens proberen die controle uit te zetten. En stiekem hoop ik dat iemand de gouden tip voor me heeft 😉

4 thoughts on “Ergernis

 1. Tik op Instellingen.
  Sommige toestellen hebben hier een tussenstap: tik o.a. bij een Samsung Tab 4 bovenin de balk op Besturingselementen, tik o.a. bij een Galaxy S4 bovenin de balk op Mijn apparaat.
  Tik op Taal en invoer.
  Tik op het icoon achter ‘Samsung-toetsenbord’ (of een andere benaming met toetsenbord).
  Zet Voorspellende tekst uit door de schuifbalk naar links te schuiven.

 2. Het begint met aan te geven welk toestel je hebt. Er zijn verschillende smaken met andere oplossingen.

 3. Ook ik erger me daar wel eens aan hoewel ik nu wel weet dat als je op het “verkeerde”woord alsnog klikt het goede tevoorschijn komt wat je oorspronkelijk typte. Ja toch ook een kwestie van even je berichtje nalezen. Maar Els als je de juiste formule weet wil ik die ook best weten.

Comments are closed.