Bakken

De periode rond kerst is echt zo’n tijd om te bakken. En dat deed ik dan ook vorige week. Manlief was gezellig stappen met een vriend en ik dook de keuken in om kerststollen te bakken. Binnen de kortste keren geurde het huis heerlijk. Uit bloem gist, rozijnen en krenten en natuurlijk amandelpers maakte ik 3 kerststollen. Voor onszelf en de kinderen, een tulband voor schoonzus en zwager en als klap op de vuurpijl een doos met “rugelach”. Daar geef ik het recept binnenkort van door, want ze zijn echt heel erg lekker.

3 thoughts on “Bakken

  1. Jij bent lekker bezig geweest. Ook ik vind het heerlijk om iets te bakken, vooral in deze tijd, het hoort er bij. En ja, graag een recept van die rugelach.

  2. Ik moet ook eens gaan kijken naar heel Holland bakt. De rest van de provincies doen schijnbaar niet mee. Ik kook meestal thuis, maar bakken doet mijn vrouw af en toe. Met de nieuwe oven wil ik ook wel eens wat gaan bakken. Capaciteit en ruimte genoeg…

  3. Oh…die heerlijke baklucht!
    Zelf houd ik niet van amandelspijs. Ja,ik weet het, heel raar (-:
    Iedereen heeft natuurlijk genoten van je baksels.
    Warme groet ♥

Comments are closed.