Neutraal

Geen vlees, geen vis, geen man, geen vrouw, niet dames en heren.
Wat ik daarvan vind? Nou… een beetje overdreven, te ver gezocht. Moet dat allemaal nou zo ver doorgevoerd? Maar ja, ik heb daar niks over te beslissen. Maar dan ineens, zie ik iets waar ik erg om moet lachen. Omdat de oplossing zo eenvoudig is, dat iedereen zich daarin kan vinden.
Dit is een toiletdeur in Restaurant Leipzig, dat bij het Nieuwe Luxor theater  gevestigd is. Naast mannetjes, vrouwtjes, invalidenplaatjes ook eenvoudigweg “Zittend”, “Staand” of “Rollend” op de toiletdeuren. Simpel en doeltreffend. Ik zou bijna zeggen…. geniaal. Niemand hoeft zich meer onaangenaam verrast of gediscrimineerd te voelen. Mooie (Rotterdamse…?) oplossing.

8 thoughts on “Neutraal

  1. Ach, het is best wel leuk bedacht, maar ik vind het allemaal zo’n verschrikkelijk gezeur over niks. Net of er niet belangrijker zaken zijn op te lossen in dit land.

  2. Nee, daar kan je rollend in, in een rolstoel of met rollator. Ik moest toch even denken. Er staat toch een d, maar iksnap hem nu 🙂 🙂 🙂

Comments are closed.