Vogels

Afgelopen vrijdagmiddag gingen we naar Diergaarde Blijdorp, om ons abonnement te verlengen. Dat zou natuurlijk via het internet kunnen, maar wij wilden de Rotterdampas-korting niet mislopen. Dus er persoonlijk heen. Het was druk, maar altijd gezellig. Direct al aan het begin zagen we dit beeld. Tientallen vogels in het hoge pampagras, vlakbij de ijsberen. Zo te zien zit er nog genoeg zaad in de pluimen, want de vogels vlogen af en aan. En ze vraten zich helemaal vol. Het zijn dus niet alleen bijzondere dieren die onze aandacht trekken. 😉

Bewaren

2 thoughts on “Vogels

  1. Wat een mooie foto. Knap dat je de bewegende pluimen zo scherp op de foto hebt gekregen want het waaide behoorlijk.
    Mijn dochter heeft ook de Rotterdampas (via het Erasmus) en dat scheelt best veel geld.
    Groetjes

Comments are closed.