Vandaag….

Vandaag is het Internationale Hart-dag en is het de bedoeling dat alle vrouwen worden iets roods dragen. Om aandacht te vragen voor de hart-problemen die vrouwen ondervinden en die vaak niet goed worden opgemerkt.
Daarom vroeg ik Leo om me op de foto te zetten, want in mijn rode jasje vier ik die Wereld Hartdag gepast mee. Na vorig jaar is het voor mij elke dag “hartdag” en nu vandaag dus zelfs een beetje meer!
Vandaag is ook mijn verjaardag, want precies 69 jaar geleden werd ik geboren.
Daarom laten we vanavond de champagnekurk knallen! Proost, L’chaim!

8 thoughts on “Vandaag….

  1. Je staat er (rood) gekleurd op. Gefeliciteerd heb ik je al maar nogmaals. Wij zitten in Bad Bentheim. Prachtig weer (heb jij het ook) en een prachtig huis.

  2. Gefeliciteerd met je verjaardag, de leuke foto en het mooie jasje.
    Ik duik in de kast, misschien zit er wat roods tussen.

Comments are closed.