Teruggevonden

Ik schreef er al eerder over en het heeft even geduurd, maar nu is het dan toch een feit. Op de Oude Binnenweg, in de winkel met die mooie gevel, is nu De Kaashoeve gevestigd.
Een moderne winkel met een vleugje nostalgie. Met Hollandse kazen op lange planken langs de wanden, waar je kloeke stukken kaas kunt kopen. Met een prachtige vitrine, waar je uit een heleboel heerlijke buitenlandse kazen kunt kiezen. Maar ook terecht kunt voor een lekkere fles wijn, noten, zuidvruchten en allerlei andere delicatessen.
Ik mocht deze week foto’s maken, ook al kocht ik nog niks. Gisteren kwamen we weer langs en toen kon ik het niet laten om wat halen. Leo en ik mochten beiden proeven en ik kocht een stukje Hollandse blauwe geitenkaas. Alsof er een engeltje een walsje op je tong maakt.
Ik denk dat veel Rotterdamse lekkerbekken de weg hiernaar toe wel zullen vinden.
Een adres om te onthouden en zo nu en dan een extra metroritje naar toe te maken!!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 thoughts on “Teruggevonden

  1. Goed dat er steeds meer belangstelling komt voor dit soort winkels. Natuurlijk is dit makkelijker te verwezelijken in een stad dan in een dorp.

  2. De Oude Binnenweg is veranderd en alleen maar ten goede. Er zitten meerdere ambachtelijke winkels naast elkaar. Geschikt voor alle smulpapen!

  3. Wat een aanwinst! Ik ben gewoon stikjaloers, want dit soort winkels kennen wij niet hier. Wel gehad, maar ze zijn ter ziele.

  4. Een mooi zaak je, je ziet ze gelukkig steeds meer terugkomen. Evenals fritures die eerst verdrongen werden door de hamburgerketens. Wel iets duurder dan de grootgrutter, maar ook veel beter in kwaliteit.

Comments are closed.