Koningsmaal

Zou het in anderen landen ook zo gaan? Zou je daar ook zo maar uitgenodigd kunnen worden om bij de koning te komen eten? Wat zullen al die mensen zich bijzonder gevoeld hebben en wat zal het een indruk op ze gemaakt hebben. Ja, dat gebeurt maar één keer in je leven. En we mochten allemaal even om een hoekje kijken. Ja natuurlijk, ik keek ook. Veel te nieuwsgierig… Maar ik bedacht dat nu ook alle familieleden thuis even konden zien hoe Truus en Theo, Liesje en Lodewijk en nog al die anderen daar binnen kwamen en aan aan het diner schoven. Mooi dat het kon, lief dat het mocht.

Ik keek op m’n tablet en maakte gauw een screenshot, dus niet de allerbeste fotokwaliteit.

4 thoughts on “Koningsmaal

  1. Ik vond het interview met WA zo bijzonder! Echt een vorstelijk man (-: En een zorgzame vader. Dat gewone siert hem zo. Voor geen goud had ik daar aan tafel gezeten maar wat zullen de mensen genoten hebben.
    Warme groet.

  2. Ik heb wat foto’s gezien en het was echt een geweldige actie van de majesteiten. En dan ook nog dat menselijke interview en een vrolijke Koningsdag. Ik zeg: Oranje Boven! 🙂

Comments are closed.