Oranje

Nog een week en dan is er de troonswisseling. Dus heb ik bedacht dat vanaf vandaag tot en met volgende week dinsdag al mijn blogjes enigszins “oranjegekleurd” zullen zijn, dan wel iets met het koningshuis te maken hebben.
Deze gezellig oranje verzameling vond ik laatst op de rommelmarkt in Rotterdam. Ik weet eigenlijk niet of er veel belangstelling voor was, maar het stond zo knus bij elkaar. Een verzameling 70-er jaren spul.

 

3 thoughts on “Oranje

  1. Oh jammer dat je ook in de oranje ban bent geraakt, ik probeer het hele gebeuren een beetje te negeren. Ik heb niks tegen het koningshuis, maar wel tegen al het gedoe erom heen.

  2. Hoe herkenbaar! Ik ben ooit in het Openluchtmuseum in Arnhem geweest, waar huizen waren ingericht in de stijl van de jaren 70 met soortgelijke spullen. Voor ons heel leuk, de kinderen begrepen niets van onze reacties!

Comments are closed.