Kerstversiering

Het duurde even voor ik dit jaar op gang was, maar nu ben ik toch ook helemaal “in  Kerstsfeer”.
De kerstspullen zijn weer van zolder gehaald, het minikerstboompje staat klaar om te worden versierd en voor het keukenraam staan witte cyclamen tussen de sparrentakken, hulst en ander groen. Compleet met lichtjes.’s Avonds ben ik wel even bezig met het aansteken van de kaarsjes en het jaarlijks terugkerend gepruts met de lijn voor de kerstkaarten, is ook al weer gebeurd.
Het kerstmenu staat min of meer vast en de inkopen daarvoor stapelen zich langzamerhand op.Leo haalt vanmiddag de kerstelpees van zolder. De kinderen komen, dus het wordt vast weer een beetje nostalgisch. Nu alleen nog een beetje sneeuw……

En ook bij Stuureenfoto staan deze week de kerstversieringen centraal.

2 thoughts on “Kerstversiering

  1. Ik dacht: wat is een ‘stelpees’? En wat heeft dat met Kerst te maken? Maar nu lees ik het goed.

Comments are closed.