In een rijtuigje

Of je nou Praag, Rome of Wenen neemt, overal kun je door de stad laten rijden in romantische koetsjes. We hebben dat wel eens gedaan, in Praag, en eigenlijk viel het ons een beetje tegen. Maar Wenen heeft zo’n speciaal sfeertje, daar hoort zo’n fiaker toch eigenlijk wel bij.

Dus vroeg vriendin Irene hoeveel zo’n ritje kostte. Veel te duur, vonden wij. Maar om dat zo maar te zeggen,  dat is toch een beetje gênant.Irene vertelde echter met een stalen gezicht dat “Wij straks met onze mannen zouden komen. Die waren nog even weg.”  De koetsier zei dat we naar Thomas konden vragen. Hij vertrouwde het zeker ook niet, want ik moest meteen aan de “ongelovige Thomas” denken. Ach, al te lang zal hij niet op nieuwe klanten hebben moeten wachten. De koetsjes reden de ganse dag af en aan.

 

2 thoughts on “In een rijtuigje

  1. Hi Els,

    Een keer gedaan in Brugge met mijn ouders. Mijn moeder vond het geweldig. Het stomme was dat die koetsier heel weinig vertelde, dan moest je nl. meer betalen …

    groetjes,

    Dorothé

  2. Wij hebben het in Spanje eens gedaan, Wenen staat nog op de lijst… en ook in Central Park wil ik het eens doen, romantiek ten top

Comments are closed.