De Rotterdamse haven

Zeker één keer per jaar maken Leo en ik een rondvaart door de Rotterdamse haven. Dit keer kozen we voor een lange tocht van bijna 3 uur, die ook door het Botlekgebied ging.

Op zo’n mooie zonnige zaterdag is zo’n tochtje extra aantrekkelijk. We zaten op het dek, heerlijk in de zon. Al woei de wind soms best hard en koelde het een beetje af, we hielden vol.

En na de nostalgie van vorige week, is het nu vooral modern en zeer technisch wat de klok slaat.

9 thoughts on “De Rotterdamse haven

  1. @Marthy: dat kan zeker ook in de winter, want er is ook een goeie binnenruimte. Maar voor foto’s is het dek fijner. Dikke winterjas of dag met lekker weer.

  2. Prachtig Els, hier hou ik van. Ik zou het ook graag eens doen maar zal het ’s winters niet veel te koud zijn?

  3. @Griemmank: dat hebben dan ook gedaan in Hamburg en oom in Bremen. Eigenlijk altijjd wel als er een boottocht te maken is. Altijd leuk.

  4. Altijd indrukwekkend. Ik moet altijd een beetje glimlachen om wat de noorderlingen hun havens noemen. Zijn jullie al eens in Hamburg geweest? Daar kun je ook een prachtige haventocht maken, die daarna ook door de stad heen gaat. Dat kan alleen bij hoog water, maar is echt een heel leuke combinatie.

  5. Ja dat is prachtig, zo’n tocht in Rotterdam. Ik zou er zo weer zin in hebben want zoiets verveelt nooit. Mooie foto’s ook

  6. Mooie foto’s, zo zie je de wereld eens van de andere kant. Het industriële eraan trekt me wel.

Comments are closed.