Nogmaals

Woodblok print by Toshi Yoshida

Nog een blog over fuchsia’s. Het lijken inmiddels een beetje ouderwetse planten te zijn, maar ik vind ze beeldschoon.

Geen wonder dan ook dat dit plaatje dat ik vond op Facebook me zo aantrok.

Het is een woodblock print van Toshi Yoshida. Hij zou te koop zijn, maar gaat ongetwijfeld mijn budget te boven. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik kan hem nu altijd bekijken op mijn blog en die fuchsia’s in de tuin zullen binnenkort wel welig bloeien.

En dan krijgen jullie die natuurlijk ook weer te zien.

6 thoughts on “Nogmaals

  1. Oeps, ergens heb ik ook nog een paar van dat soort prints, toch eens naar gaan zoeken.

  2. Mooi!
    Een jaar of wat geleden waren fuchsia’s een rage, sommige hadden de tuin vol in diverse kleuren. Prachtig.

Comments are closed.