Huisjes

Dit zijn strandhuisjes in Hoek van Holland, die je kunt huren. Het is natuurlijk de achterkant, dus niet de mooiste. En dan nog al die grote zakken met vuile was, niet bepaald op zijn voordeligst gefotografeerd.

We liepen er vanzelfsprekend eerst langs de voorkant voorbij. Maar een sombere, regenachtige lucht en nog diverse mensen aan het pakken en opruimen, het nodigde niet uit voor een foto.

We vroegen ons af of wij zo’n huisje zouden huren en kwamen tot de slotsom dat we het niet zo bijster gezellig vonden. En dat de omgeving ook niet zo uitnodigend was. Maar ja, hé vanuit ons huis zitten we binnen een uur aan het strand. Al moeten we er dan wel heel vroeg voor weg. Anders wordt het een warme file-dag.

Maar met kleine kinderen is het natuurlijk een heel ander verhaal. Voor kinderen is het ideaal. Ze hebben er de ruimte, zand en water in overvloed. en met een beetje lekker weer heb je er letterlijk geen kind meer aan. Kunnen pa en ma lekker bijkomen en uitrusten.

Voor wie belangstelling heeft, dit is de link.

6 thoughts on “Huisjes

  1. Wij zijn hier afgelopen winter ook langs gelopen en het trok ons niet. Ik ben aan de kust geboren en heb misschien een andere voorstelling van een strandhuisje.

  2. Oh, ik wil dit wel! Bij stormweer, en dan een dag lang naar buiten kijken hoe de lucht en de zee veranderen! Maar helaas, dan moet ik nog éven doorsparen!

  3. Nee, het ziet er niet aanlokkelijk uit. Wij hebben het een keer gedaan, een strandhuisje gehuurd en het was fantastisch. Maar dan wel in Groede natuurlijk

  4. Het ziet er inderdaad alles behalve gezellig uit, en aankleding met wat groen aan de achterzijde is er ook niet.

Comments are closed.