Toeren

Maar dan komt toch de dag dat we naar huis terug gingen. Och, je weet dat het komen gaat en eigenlijk ben ik thuis ook best tevreden.

Maar omdat het nog steeds zulk heerlijk weer was, besloten we toch nog maar even te genieten van de boslucht, de vennen en een heerlijke wandeling. Met heel veel bankjes en dat vindt een krikkemik zoals ik nu een beetje ben heel prettig. Want als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

Leo zoekt graag allerlei leuke adressen op en als bierliefhebber kon hij natuurlijk niet om de Trappistenbrouwerij “La Trappe” heen. Jammer, vanwege Corona waren rondleidingen niet mogelijk, maar de winkel bood genoeg souvenirs.

We vinden nog een gezellige stek om te lunchen en dan ineens willen we naar huis. Dus zetten we de navigatie weer op de snelweg en reden binnen no time Rotterdam weer in.

9 thoughts on “Toeren

  1. Leuk je tourverslagen. Ik kon een tijdje geen likes of reacties plaatsen. Ligt aan iets in mijn smartphone. Nu hopelijk weer alles normaal

  2. In Oisterwijk overnachten zonder de Koningshoeve te bezoeken met Leo, dat kon ik me eigenlijk al niet voorstellen 😉. Jammer dat het gesloten is door Corona, maar het biertje zal toch wel smaken 😋

Comments are closed.