Toeren

En dan reden we alweer naar onze laatste bestemming, in Oisterwijk. Ook dit hotel lag midden in de natuur. Wanneer we ons kamerraam openden konden we de eikeltjes bijna vna de takken plukken en hoorden we de vogels zingen.

Gek genoeg komen we zelden deze kant uit, dus alles was voor ons nieuw. We reden naar het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, waar vanuit leuke wandelingen gemaakt konden worden. En ver hoefde je niet te lopen, want meteen ontdekten we paddenstoelen. En wat voor…! Aardsterren hoorden we van andere wandelaars. Later kwamen we ook nog van die gezellige vliegenzwammen tegen. Mijn dag kon niet meer stuk.

Dat we een beetje verdwaalden, ondanks de goed aangegeven wandelpaden, was iets minder. Maar uiteindelijk kwam alles weer op zijn pootjes terecht. Leo parkeerde mij op een stenen muurtje en ging de auto halen. Daarna reden we weer terug en trakteerden we ons op een kopje koffie, een heerlijk taartje en later ook nog op zo’n onvolprezen Brabants worstenbroodje. Ja, het leven is goed in het Brabantse land 😉

12 thoughts on “Toeren

  1. Goed gedaan, Els en Leo, deze rondrit door Nederland met las laatste Oisterwijk. Daar ben ik lang niet geweest.

  2. Geweldig om in deze tijd zo te kunnen genieten van allerlei kleine dingen.

  3. Wat een goed idee om zo een aantal bestemmingen aan elkaar te plakken , en wat leuk ook om je verslag te lezen ! Uit ervaring kan ik je vertellen dat het leven hier in het Brabantse land inderdaad goed is. Helaas heb ik zelf geen blog; groetjes, Anne

  4. De natuur rondom Oisterwijk is schitterend. Daar ben ik vroeger veel geweest.

  5. Oeh dat taartje ziet er echt heerlijk uit! Dat is wel even lekker na een wandeling.

  6. Deze omgeving is zo fantastisch mooi en divers. We komen er graag! Het leven is zeker goed in het Brabantse Land 🙂. Het was leuk om op deze manier jullie roadtrip door Nederland te volgen!

Comments are closed.