Pasjes

Jaren geleden kocht ik op de markt twee opbergdoosjes voor pasjes. Handig, alle betaalkaartjes en toegangspassen bij elkaar.

Eén doosje sneuvelde na een aantal jaren, maar gelukkig is had er nog een. Maar ook dat viel laatst en sloot niet meer goed.

Bij diverse winkels vroeg ik naar zo’n doosje, maar nee, nergens te koop. En dan is internet je vriendje. Want bij Bol.com waren de mogelijkheden vrijwel onuitputtelijk. Van heel goedkoop tot afschrikwekkend duur.

Maar ineens zag ik een vrolijk geel mapje, lekker klein, precies passend bij mijn favoriete tas. En ook nog eens redelijk geprijsd. Dat werd dus snel bestellen. En al de volgende dag kwam het door de brievenbus.

Ik ben er heel blij mee. Handig, want de belangrijkste pasjes vinden een plek in een speciaal metalen beschermhoes, waar ze met één knopbeweging uit flippen. De andere pasjes vonden ook allemaal een plekje.

Er past wat contant geld in en er is zelfs plek voor (een paar) munten. Goeie koop!

6 thoughts on “Pasjes

  1. Even ter verduidelijking: ik heb ook zo’n Stockard app op m’n telefoon. Maar betalen doe ik toch nog gewoon met een betaalpas. En diverse kaarten, zoals Museumkaart, Rotterdampas gebruik ik ook nog gewoon op de ouwerwetse manier. Dus daarom zo’n handig pashoudertje/portefeuille/portemonnee

  2. Het aantal pasjes blijft maar groeien en groeien.

    In mijn foto album in mijn mobieltje heb ik er een aparte afdeling voor aangemaakt.

    Jouw oplossing is mooi.
    Maar ik kies voor een digitale oplossing.

    Stille groet,

Comments are closed.