Tassen

Tassen en schoenen kan een vrouw nooit genoeg hebben. Ruimte te weinig om alles op te bergen, tja dat weer wel. Maar goed, elk voordeel heb se nadeel. Daar vind ik wel weer wat op.Β  πŸ˜‰
Ik werd vrijdag verwend met een lief cadeautje, een vrolijk en handig opvouwtasje. Dat heeft nu standaard een plek in een nieuw klein en kek geel schoudertasje, dat ik zaterdag kocht om mezelf te verwennen. Leo blij, want nu kan dan eindelijk, eindelijk dat al jaren oude rode, wat armoedige en versleten tasje weg.
Tassen

11 thoughts on “Tassen

  1. Wat mij vooral treft is de afbeelding van de zonnebloemen Van Gogh op de tas. Een rijke aanwinst!

  2. Heel leuk. Het is ook vaak zo verleidelijk als je loopt te winkelen. Er zijn zo veel leuke tassen en tasjes……… maar ik probeer me wel in te houden. 😜

Comments are closed.