Boekenfestijn

Elk jaar als er in Ahoy een boekenfestijn wordt gehouden, gaan we erheen. Niet speciaal om boeken te kopen, maar vooral om te kijken wat er is. En ook om te neuzen bij de knutselspullen, die altijd worden aangeboden. Helaas wordt het aanbod telkens minder en dit jaar kwamen we dan ook met maar een paar reisboekjes terug. Toch blijven we gaan. Alleen al om de sfeer, het snuffelen langs al die lange tafels en zien wat er aangeboden wordt. Grappig ook om te zien hoe het aanbod met het jaar verandert. Vorige jaren waren er tal van vegetarische kookboeken te vinden. Nu moest je daarnaar met een lantaarntje zoeken. Wat we wel zagen waren hele stapels kleurboeken, over allerlei onderwerpen. Duidelijk een hype geweest, die nu op retour is. En puzzelboeken ook te kust en te keur. Die blijven natuurlijk altijd goed. En wie niet buiten lijstjes en dagelijkse bevindingen noteren kan, kon ook terecht voor een keur aan bullet-journaals, to-do-lijsten, dagboeken voor van alles. Voor films, slapeloze nachten, reizen en yoga-vorderingen. Voor elk wat wils.

4 thoughts on “Boekenfestijn

  1. Ik zou daar zomaar een dag kunnen doorbrengen maar ik weet zeker dat het niets voor Mart zou zijn. Gezellig dat Leo het wel leuk vindt.

  2. Ik vind dat struinen langs de tafels ook heerlijk. Hier is et ieder jaar in Maastricht in het MECC

  3. Dat geeft een aardig idee van de trends van het afgelopen jaar. Dat kleurboeken geen blijvertje waren verwachtte ik ook niet..

Comments are closed.