Dagdromen…

oudOp één van onze wandelingen in de buurt komen we langs een oud en vervallen boerenhuisje. Of het nog echt bewoond is, weet ik niet. Zo te zien is het helemaal verlaten. Het ligt eigenlijk heel mooi en een handige klusser zou er misschien nog wel wat van kunnen maken. Als de zon er zo op een mooie middag op schijnt, lijkt het heel romantisch. Even goed kijken, de niet zo fraaie details buiten beeld houden, dan levert het best een leuk plaatje op. Met wat rode geraniums en witte margrieten in potten en geruite gordijntjes voor de ramen zou het het er meteen al beter uit zien. Een stoeltje met een slapende kat completeert in mijn fantasie het mooie plaatje. Ach, dagdromen…

6 thoughts on “Dagdromen…

  1. Ook ik zie de charme er van in…zolang het m’n eigen voordeur niet is (-:
    Lang geleden kocht ik m’n eerste huis. Nou, huis: een piepklein dijkhuisje. Je moest er met een schoenlepel naar binnen en er moest veel aan verbouwd worden, maar gezellig dat ik het daar in m’n eentje had.
    Lieve groet

  2. Ik heb dat ook wel, dan denk ik dat dat toch iemand dat de moeite waard zou moeten vinden…

Comments are closed.