Antwerpen

Soms heb ik van één onderwerp zoveel foto’s gemaakt, dat ik het allemaal niet in één blog wil of kan proppen. Overdaad schaadt, nietwaar. Ik kan natuurlijk besluiten om dan maar niet meer daarover te schrijven, want wie zal daar om malen? Maar het soms zo leuk om het ook met anderen te delen, dat ik er dan nog maar een volgend blog tegen aan gooi 😉
De architectuur in Zurenborg in Antwerpen was overweldigend en heel veel van die prachtige huizen hadden ook heel fraaie deuren, met prachtig beslag. Niks standaard materiaal, maar telkens weer iets anders. Ook onze voorouders wilden zich profileren en dat doe je door net iets anders te laten zien. Zo van: “kijk eens wat een verfijnde smaak wij hebben!” Dus vandaag nog een foto-collage van de vele deuren en het bijzondere sluitwerk.

7 thoughts on “Antwerpen

  1. Eindelijk achter de pc om te kunnen reageren. Ik geniet nog steeds van je blogs. Ik was onlangs ook in Antwerpen en een tijdje geleden ook al een keer. Ik ga er zeker nog eens terug. Ik vind het er superleuk. Juist ook buiten de toeristische hoeken.

  2. Ik vind het onderwerp best wel interessant. Maar al die verschillende deuren bepaal je toch ook een beeld van die stad waar je niet altijd naar kijkt.

Comments are closed.