Bouwen

Rotterdam is een stad van werken en van bouwen. Het ene project is nog niet klaar of het andere staat al weer op stapel. Wandelen door de stad betekent vaak langs, over of door een opgebroken straat lopen en overal vind je heimachines en bouwkranen.
Maar vorige week verbaasde ik me toch wel over dit gezicht, genomen vanaf de kade tegenover Katendrecht. Acht enorme bouwkranen telde ik. Eigenlijk staan er nog meer, maar die pasten niet allemaal op de foto. Zoveel had ik er nog niet bij elkaar gezien….
Ja, in Rotterdam zijn de hemdsmouwen weer opgestroopt.
Effe doorwerken nog, en dan hebbie zo een heel nieuw stadsdeel!
Katendrecht

4 thoughts on “Bouwen

  1. Ik keek even niet en er stond een overkapping in de tuin van onze buren.
    Spuuglelijk!
    Het liefst zou ik hem eigenhandig afbreken maar volgens mij mag dat niet 🙁

  2. Dat hoor ik vaak van Rotterdam, actie en nijverhei, ik zou die bouwwerkerij graag eens in actie zien, Misschien een dezer dagen.

Comments are closed.