Jarig

Vandaag is Leo jarig. Heel uitgebreid vieren doen we dat niet. Maar ik laat het natuurlijk ook niet helemaal voorbij gaan. Zijn cadeau krijgt hij bij het ontbijt. Maar omdat hij altijd na het wakker worden als eerste mijn blog bekijkt, krijgt hij hier ook een presentje. Om in de stemming te komen….
Lieve schat, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Dit is speciaal voor jou:

11 thoughts on “Jarig

  1. Van harte proficiat met je Leo! (en Leo zelf ook natuurlijk) Veel plezier van je cadeautje en wat een prachtige felicitatie – animatie, met muziek. Ik moet maar eens bij je in de leer!

  2. Van Harte Gefeliciteerd nogmaals, en geniet samen van deze prachtige stad. Knuffel van ons.

  3. Bedankt Els voor deze mooie, muzikale verjaardagsblog! Deze dag had niet vrolijker voor me kunnen beginnen. In gedachten loop ik al gezellig met je door Lissabon. Maar morgen is het zover!!!☀😁 Veel liefs van me!

Comments are closed.