Kleuren

Het mooie weer verleidde ons om weer een keer naar Trompenburg te gaan. Eerst een stuk door statig Kralingen, langs oude villa’s en dan lekker wandelen door een mooi park. Niks mis mee, toch? Trompenburg is altijd wel de moeite waard, maar in het voorjaar spatten de kleuren er werkelijk van af. Moeder Natuur laat haar creativiteit de vrije loop en dus zie je van wit naar roze, naar geel, effen, gevlekt, groot en opvallend of klein en lief. Nu zijn het vooral de rododendrons die de show stelen, maar er is nog veel meer te zien. Kijk maar mee:

Deze slideshow vereist JavaScript.

5 thoughts on “Kleuren

  1. De verwarming was hier niet nodig, maar koud was het zeker. Een mooie slideshow met schitterende kleuren erin.

  2. Wij ook… Het mooie weer moest naar Windsor, daar was een bruiloft, dus misschien komt het nu weer deze kant heen?

  3. Prachtig hoor, maar eh… welk mooi weer bedoel je precies? Ik had de verwarming aan gisteren en eergisteren

Comments are closed.