Rauw op mijn dak…!

Rauw-op-het-dakWekenlang al stond de tweejaarlijkse controle voor de Mammacare en de bijbehorende mammografie in de agenda. Routine, toch? Ik was dan ook heel verbaasd dat ik niet meteen naar huis mocht gaan, maar ook nog een echo moest laten maken. Maar al snel werd me duidelijk dat het helemaal niet zo routinematig was. Er was iets gevonden… En niet in de al behandelde borst, maar nu in de andere.
Ik ben niet zo’n pessimist, maar ik voelde meteen dat dit niet goed zat. En ja hoor, bingo! Gisteren vertelde de chirurg me dat ik weer geopereerd moet worden. Binnen nu en zo’n paar weken lig ik in het ziekenhuis. Afspraken zijn al gemaakt, dingen geregeld.

En dan komt het hele circus op gang. Kinderen, schoonzus en zwager bellen, appen naar vrienden en vriendinnen. Er ligt een notitieblok onder handbereik, zodat ik niks vergeten zal. Er moeten zaken uitgezocht en nagekeken worden. Nog van alles te doen tussen nu en straks. Zo nu en dan zal ik wel iets laten horen, maar soms zal er geen blog zijn of een heel klein voorgebakken blogje. We zien wel!

12 thoughts on “Rauw op mijn dak…!

 1. Wat een naar nieuws. En je hebt het al eens meegemaakt. 😣 Ik wens je moed en tonnen optimisme en kijk mijn eigen mammoresultaat nu toch wat ongerust tegemoet.

 2. Lieve Els, wat vreselijk. Ik weet gewoon niet wat ik moet schrijven, alles valt in het niets… Zo oneerlijk dat het jou weer treft. Heel veel sterkte! Het is snel gezegd, maar ik meen het oprecht ♥ Sterkte voor jou en je dierbaren.

 3. Goh Els wat rot. Ze zijn er wel snel bij gelukkig maar ik hoopte dat zoiets je bespaart zou blijven. Veel sterkte en lieve groet,

  Dorothé

 4. Dit is gewoon niet eerlijk, Els, je hebt je portie ondertussen wel gehad. Maar je bent moedig, dat heb je wel bewezen de afgelopen jaren. Ga ervoor, meid. Ik leef met je mee.

 5. Pingback: Pauze… alweer – stuureenfoto

 6. Daar wordt ik even echt stil van. Inderdaad om te janken… Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd.

 7. Ik schrik er natuurlijk ook behoorlijk van. Wat een naar bericht, maar er wordt wel snel ingegrepen gelukkig. Die controles zijn er dus echt niet voor niks. Het is heel fijn als we af en toe hier wat van je lezen, maar dat heeft echt geen topprioriteit, hoor. Heel veel sterkte en moed toegewenst, maar moed hebben jullie allebei in grote mate. Dat weet ik.

 8. Oh Els, wat vind ik dat toch naar voor je. Nu weer iets, waarom moet dit nou je hebt toch wel je portie gehad de afgelopen jaren. Ja er wordt niet gevraagd of je nog meer aan kan/ wilt hebben?????
  Je was weer zo goed bezig na de laatste grote shock en nu dit weer!!!! Er zijn mensen die echt alles krijgen. Ik vind het vaak zo oneerlijk. Maar ik wens je heel veel sterkte en succes! Ook deze keer kun je het weer aan.
  Misschien zie ik je maandag toch nog bij de gym? 😊

 9. Els ik weet echt niet wat ik moet zeggen. Hier past alleen een potje janken en eens even flink schelden op de oneerlijkheid van het leven. Dat heb ik al gedaan en dat gaan we vrijdag weer doen. Er tegenaan, meisje. Er tegenaan!!! En Leo, ik denk ook aan jou!

Comments are closed.