Fijne winkel

Als opmaat voor wat er straks komen gaat, kocht ik gisteren een paar sportbeha’s. Na de borstkanker operatie zal ik die een tijd lang 24 uur per dag aan moeten houden om het weefsel wat support te geven. Tien jaar geleden kocht ik mijn lingerie bij ons in het winkelcentrum. Toen die speciaalzaak daar weg was, probeerde ik een aantal winkels van grote lingerieketens. Dat was geen succes. Ik kan wel zeggen dat ik een “behoorlijke bos hout voor de deur heb”. Dus moet ik een BH met voldoende steun en die zijn meestal met een beugel. Maar na de bestralingen in 2008 verdraag ik dat niet meer. Die ketens verkopen vooral luchtige en kanten modelletjes. En de kittige kirrende verkoopsters willen je die dan ook aansmeren. Mooi, leuk, maar voor mij volstrekt ongeschikt en ondraagbaar.
Gelukkige vond Leo op internet voor mij “Van der Linde Lingerie” in Bleiswijk. Daar vond ik al een tijd geleden mooi en zelfs wat “sexy” ondergoed in mijn maat en word ik altijd fijn geholpen. Dus toog ik daar naar toe om die sportbeha’s te scoren.
En wat is het dan een zegen om een vriendelijke, klantgerichte vakvrouw tegenover je te hebben. Ze wist precies wat ik zocht, dacht even mee over de opties en kwam met een aantal comfortabele modellen aan. Ze controleerde alles nog een keer en verstelde de bandjes op de juiste maat. Nu ben ik straks netjes en goed voorbereid.
Er zijn ongetwijfeld meerdere speciaalzaken in deze branche, maar deze is voor mij echt TOP!!

11 thoughts on “Fijne winkel

 1. Bh’s kopen heb ik altijd een hel gevonden ook ik heb een flinke bos hout. Ik bestel nu online bij een zaak in tilburg of Breda. Sterkte met je operatie.

 2. ik lees sinds kort met veel plezier je blog. Leuk !
  je zal niet gauw veranderen van lingeriezaak als je zo goed geholpen wordt,
  maar ik wil je toch even wijzen op het volgende artikel over lingeriezaak alure in
  krimpen aan de ijssel. https://hallokrimpen.nl/alure-bodyfashion-mammacare/
  Ik kom hier zelf altijd en je wordt bijzonder goed geholpen.
  Sterkte ! Bep

 3. Deskundig personeel, wat is dat toch een zegen en wat jammer dat veel winkelketens dat niet snappen. Ik kan me helemaal voorstellen dat je hier blij mee bent.

 4. Dit is alvast een goed begin voor deze periode. Ik hoop van harte dat je veel positieve, klant/patiënt gerichte mensen tegenkomt de komende tijd. Ik heb daar alle vertrouwen in.

 5. Fijn dat je een goede winkel vond emn ook nog werd ‘Geholpen door een vakvrouw’. Soms hunker je naar zo iemand.

 6. Mooi dat er toch nog zaken bestaan waar de klant prioriteit heeft. En ik kan me voorstellen dat net nu die persoonlijke aandacht wel fijn is.

 7. Door je verhaal moet ik aan mijn moeder denken. Zij kreeg op haar 46ste borstkanker. Ik voel nog haar blijdschap toen ze een lingeriezaak had gevonden, waar ze met haar meeleefden en haar goed hielpen. Als meisje van ongeveer 10 jaar mocht ik dan altijd met haar mee, want die winkel was in de grote stad. Mijn moeder werd trouwens 83. 💋

 8. Ben een meelezer, Els en reageer nooit. Nu wil ik dat wel: wens je veel kracht en sterkte de komende tijd. Vind het zo rot voor je. Las ook over die fijne winkel, zoek ook een deskundige verkoopster voor mijn “bos hout” Was je in Bleiswijk of H’berg?
  Ik denk aan je,Mieke

Comments are closed.