Manhattan aan de Maas

Manhattan aan de Maas, zo wordt Rotterdam ook wel genoemd. Misschien een tikkie overdreven, want zo’n enorm grote stad is het toch niet. Maar wel een mooie stad, waar ik altijd met heel veel plezier en bewondering naar de moderne architectuur kijk. Indrukwekkend, zeker vanaf het water. En omdat we nog een mogelijkheid hadden om een rondvaart te maken met onze Rotterdampas, gingen we vorige week bij schitterend weer met de Spido het water op. Dagje uit in eigen stad, leuk toch?
Rotterdam-Manhattan-aan-de-

5 thoughts on “Manhattan aan de Maas

  1. Een veel gefotografeerd gedeelte van de stad. Persoonlijk ben ik niet kapt van REM z’n bouwcapriolen. Maar het merendeel van Rotterdam vind ik geweldig (-: Ik ben er trots op er geboren en getogen te zijn.

Comments are closed.