Bloggers-bijeenkomst

Al een hele tijd dacht ik “wat zou het leuk zijn om mijn blogbezoek(st)ers eens te leren kennen”. Maar ja, willen ze dat, hoe moet dat dan, wanneer zou het …? Kortom, ik schoof het nog maar een beetje op de lange baan. Maar mijn ietwat impulsieve reactie op een blogbericht van Emie zette alles in de versnelling.
Emie was meteen enthousiast en stelde voortvarend een datum vast (vrijdag 9 maart 2018), mailde al wat bloggers en zo kwam het van de grond.
We overlegden samen en hebben inmiddels ook een locatie gevonden in het Centraal Station van Utrecht, dus voor iedereen goed bereikbaar.
Zijn er nog meer bloggers die aan willen sluiten, zet dan hieronder een reactie.
Dan kunnen we elkaar bij een kopje koffie en een lunch persoonlijk leren kennen.

En misschien willen Jeanne, Bettie, Marthy en Ton dit berichtje ook wel linken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

8 thoughts on “Bloggers-bijeenkomst

  1. Op een vrijdag gaat me dat helaas niet lukken, maar ik wens jullie alle veel plezier toe. Ik ben al eens eerder naar een bijeenkomst geweest voor bloggers en heb daar hele leuke contacten aan overgehouden.

  2. Pingback: Bloggersbijeenkomst – Bertjens

  3. Pingback: Elzen | Wonen in Caldese (Italië)

Comments are closed.