Tentoonstelling

Een tentoonstelling hoeft niet groot en uitgebreid te zijn. Want tegelijkertijd met de grote Art Déco-tentoonstelling in het Gemeentemuseum in Den Haag loopt ook een kleine, maar fijne tentoonstelling over het werk van de Haagse modeontwerper Frans Hoogendoorn. Prachtige en draagbare kleding, zo mooi en vooral ook zo kleurig. Ik begrijp dat de Haagse clientèle zich graag door deze couturier laat kleden en dat ook leden van het Koninklijk Huis er regelmatig komen. De tentoonstelling loopt nog tot 18 februari 2018. Klein, maar fijn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

4 thoughts on “Tentoonstelling

  1. Klein maar fijn, vind ik over het algemeen erg prettig. Een hele grote tentoonstelling kan soms zo overweldigend zijn. Dat is het mooie van de mjkaart, dat je niet in een keer alles hoeft te gaan zien omdat je nou eenmaal betaald hebt. Maar dat je rustig nog eens kunt terug gaan

Comments are closed.