Kattencafé

Een café, waar je naast een kopje koffie en een broodje ook kunt knuffelen met een kat. In Japan, kattenland bij uitstek, zijn ze al min of meer gemeengoed. Hier kennen we dat nog niet zo. Schoondochter wist er een in Den Haag, maar nu zag ik zelf dat er ook een in Rotterdam zit, Pebbles Kitty Cat Café op de Hoogstraat. En dat het goed liep ook. Niet verwonderlijk natuurlijk.
Want katten zijn heerlijke dieren, die je kopjes geven, op je schoot gaan liggen en zo’n heerlijke sfeer van warmte en geborgenheid om zich heen hebben.
Maar ja, een kat in huis is vaak toch lastig. Want wie zorgt er voor als je weg bent?
En die kattenbak, elke dag weer schoonmaken. Om van de kattenharen en allergieën maar te zwijgen.
Maar nu kun je dus naar het kattencafé. Even bijpraten met (schoon)moeder of vriendin, kopje koffie of thee, een taartje. En als kers op de taart, even tuttelen met een kat. Gewoon heel gezellig, zonder rompslomp. Heerlijk toch….?

Bewaren

6 thoughts on “Kattencafé

  1. Als ik in de buurt ben, ga ik toch eens langs! Binnenkort met m’n dochter naar de tentoonstelling in de bieb (opgravingen) en een lunch in het Martcafé.
    Dank voor je tip!

  2. Als het maar zo geregeld is, dat klanten absoluut niet de slapende katten wakker mogen maken. Ik vind dat erg belangrijk. 🙂 En hoe zit het met de kattenbakken? Ga jij daar eens kijken voor ons, Els.

  3. Ik zag dat er een in Aken is, ik heb mijn man nog niet zo ver gekregen dat hij er samen met mij gaat zitten voor een lekkere kop koffie èn een kat op schoot. Dit jaar opent er ook een een stuk dichterbij, daar ga ik vast en zeker vaste klant worden 🙂

  4. Ik heb er drie hier thuiszitten, verzorgen hoort er gewoon bij. Het voordeel is dat er altijd wel iemand thuis is.

Comments are closed.