Vogelzang

Midden in de nacht werd ik wakker voor een sanitaire uitstap. Ik vind dat heel vervelend, maar goed, er is niks aan te doen. Maar ik ben dan altijd meteen klaarwakker. Dus las ik een paar hoofdstukken en besloot toen toch nog maar wat te slapen.
Bijna was ik onder zeil, toen ik in de verte een zacht gefluit hoorde. Het werd sterker en sterker en was echt heel mooi. Ik weet niet zeker welke vogel het was, maar het zou zo maar kunnen dat het een nachtegaal was. Heerlijk toch om daar weer mee in te slapen…

 

4 thoughts on “Vogelzang

  1. @Wieneke: een merel herken ik en een lijster ook. Maar dit was bijzonder of ik was in de ban van het verhaal van Maarten ’t Hart 😁 Hoe dan ook ik werd er blij van.

  2. Ik hoor ’s morgens heel vroeg vaak een merel zingen, wat is dat toch mooi.Fijn dat we daar van kunnen genieten, Els.

  3. Als je echt een nachtegaal hebt horen zingen, dan ben je absoluut een geluksvogel. Maar een merel kan ook als het nog stikdonker is beginnen met zijn liedjes.

Comments are closed.