Zoeken naar boeken…

Elk jaar, aan het eind van januari, vindt in Rotterdam het boekenfestijn plaats. Dat gebeurt in het hele land, op meerdere plaatsen en data, maar wij gaan natuurlijk hier in Ahoy kijken. Hebben we dan boeken nodig? Nou… eh… nee. Maar het is zo leuk om daar een tijdje rond te struinen. Er zijn niet alleen boeken, maar ook speelgoed, spelletjes, kantoorartikelen.

Sommige dingen zijn echte meuk, daar ga je snel aan voorbij. Bij andere zaken moet je eerst kijken waarvoor je het nodig zou kunnen hebben. Niks dus voor efficiënte zoekers, maar voor snuffelaars een eldorado 😉
We gaan niet samen op pad, onze wegen scheiden zich bij aankomst. Er is ook altijd een grote afdeling met hobby-artikelen en daar mag ik graag bij rondkijken. Leo stevent op de reis- en woordenboeken af.
En na een paar uur bellen we elkaar, nemen wat te drinken op het terras en gaan dan naar de kassa. Want ja, ondanks onze voornemens is er altijd wel wat in ons mandje terecht gekomen. Dit jaar kon ik de mooie papiersets niet weerstaan en vond ik een boek over het bloggen met WordPress. Leo had een boekje over Haarlem en wat culinaire woordenboekjes gevonden.
Kleine geneugten die het leven veraangenamen, nietwaar?

2 thoughts on “Zoeken naar boeken…

  1. Wij gaan niet meer – we kwamen meestal met een boek of 80 thuis (Engelse klassiekers voor 1,95..) en na de laatste boekenbeurs hebben we een extra boekenplank moeten installeren om alles kwijt te kunnen!

Comments are closed.