Begin de week met muziek

Dit jaar begin ik elke week vrolijk met muziek. Elke maandag, 52 weken lang, zal hier een clipje van You Tube staan. Zo stel ik in de loop van het jaar een speellijst samen van muziek die me, op welke manier dan ook, geraakt heeft.

Deze week koos ik voor Katie Melua met Nine million bicycles:

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 thoughts on “Begin de week met muziek

  1. Ze treedt nog steeds op, dat las ik laatst. Wij waren ook in Utrecht, verjaarscadeau voor Leo en die cd wordt hier nog wel eens gedraaid.

  2. Waar is ze gebleven, onze Katie? Ik hoor eigenlijk nooit meer iets van en over haar. De eerste keer dat ik haar hoorde was dat in een koffietentje in Delft. Daar heb ik de naam nagevraagd en ogenblikkelijk haar cd gekocht. Mijn Australische schoonzusje deed precies hetzelfde toen ze haar voor het eerst bij ons hoorde. Ben zelfs nog naar een concert in Utrecht geweest waar ze optrad.
    Enfin, gelukkig heb ik die cd nog en zette jij me weer op haar spoor.

Comments are closed.