Wandelen

reigerZomaar even een stukje lopen, omdat het zonnetje lekker scheen en we toe waren aan een frisse neus. En dan kom je, bijna om de hoek, deze reiger tegen. Hij zat rustig te staren over de sloot, boven op het hek van de brug. Keek eens even wie er nou weer voorbij zou komen. Misschien was hij wel gewend aan de belangstelling. In ieder geval deed hij geen poging om op te vliegen. Dus had ik alle tijd om mijn telefoon te pakken en een foto te maken. En kreeg de wandeling een klein gouden randje 😉

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 thoughts on “Wandelen

  1. Geweldig! Toen we zondag naar A’dam reden zaten er een stuk of vier ooievaars op vier achtereenvolgende lantarenpalen, zomaar langs de snelweg. Dat vind ik zó gaaf!

  2. Mijn schoonouders woonden toendertijd aan de rivier de Drecht waar mijn schoonvader vaak zat te vissen. Naast hem kwam dan geregeld een reiger zitten, wachtend op het moment dat er een vis gevangen werd.

Comments are closed.