Zakenvrouw

action-tasZoals al vaker was gebeurd, had ik geen tassen voor de kerstcadeautjes. De kinderen krijgen al jaren iets om te eten en te drinken en dat moet in een toch wel stevige tas meegenomen worden. Op een van de laatste dagen voor de kerst dus even naar de Action. Helaas, te laat…. geen cadeautas meer te vinden. Maar wat hing daar aan het plafond? Juist, een tas van Action zelf, met leuke kerstdeco. Bij de kassa vroeg ik er naar, maar die waren ook al allemaal uitverkocht. Ik wilde al teleurgesteld weg lopen, toen een vrouw langkwam, kennelijk de bedrijfsleidster. U wilt er zo een kopen? Ja? Dan halen we hem er toch af! En voor we het wisten, stond ze wiebelend op een kassabalie en haalde de tas eraf. Ik wilde er zelfs drie, dus moest ze nog twee keer klauteren en was het kerstdecor van deze vestiging ook meteen naar z’n grootje. Maar ik had de tassen. En Action deze winkeldochters van 2016 alsnog verkocht. Want zaken zijn zaken, toch?

Bewaren

https://widgets.wp.com/likes/#

3 thoughts on “Zakenvrouw

  1. Wat ik vooral leuk vind is dat deze dame alert was en initiatief nam. Dat maak ik toch heel vaak anders mee. Ik denk echt dat als ik de baas zou zijn, dat ik dan zo’n ongeĂ¯nteresseerde dame er per onmiddellijk uit zou gooien. Van die types die blijven kletsen als er een klant binnenkomt en niet eens groeten.

Comments are closed.